purple flowers through a phone

 
 
 
 
 
Canon Eos 550D, EF 50/1,8 II


Spegelvänt

Canon Eos 550D, EF 50/1,8 II


HIPP HIPP HURRA

 
GRATTIS ELLEN!! (soon.blogg.se)
Har redan grattat dig ett par gånger idag men vem säger att man endast grattar någon en gång på en födelsedag? Du är dessutom värd alla grattis som finns.
Knappast att vi bara känt varandra i 1,5 år??(Mindre till och med!!) Det är rent sagt ganska overkligt eftersom det känns som att jag har kännt dig i hela mitt liv. Lite skrämmade att man kan klicka så bra med varandra. 
Men jag är så jävla glad över att vi har träffats, för du är en sån fantastisk människa Ellen! Du är driven, ambitiös, bestämd och en otroligt bra vän. Dig kan jag ha djupa konversationer med och du förstår varje känsla. 

Jag kan inte vänta tills nästa år, när du jag och Elin drar oss ut i den stora vida världen tillsammans. Det kommer bli så kul att få åka till de bästa platserna i Europa med mina bästa vänner. 
Ha nu en fortsatt bra dag, vi lär väl höras av snart igen haha. Puss på dig finis.



FAVORITE QUOTES FROM MY FAVORITE SERIES

 
 
Citat från Sex and the City och The Carrie Diaries. Älskar dessa serier, speciellt The Carrie Diaries. Har inte läst böckerna överhuvudtaget men vet att jag borde göra det. Carrie Bradshaw är en underbar karaktär. Om jag skule få byta liv för en dag skulle det lätt bli till hennes liv.
 


WITH MY HAT

Foto: Elin  Redigerinar: Jag själv
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hatt - Monki
Skjorta - Gina Tricot
Linne - Bikbok
Jeans - Cubus, klippt egna hål
Skor - Skon' vid bron (där jag jobbar)
Väska - Gina Tricot
Jacka - Mammas gamla
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Update: Detta inlägg gjordes innan kategorien TORSDAGSMODE, men det fick följa med in här eftersom detta inlägg handlar om mode.


F I N G E R B O R G S B L O M M A

Canon EOS 550D


THE AGE OF WORRY

Close your eyes and clone yourself
Build your heart an army
To defend your innocence
While you do everything wrong
 Don't be scared to walk alone
Don't be scared to like it
There's no time that you must be home
So sleep where darkness falls
Alive in the age of worry
Smile in the age of worry
Go wild in the age of worry
And say, "Worry, why should I care?"
Know your fight is not with them
Yours is with your time here
Dream your dreams but don't pretend
Make friends with what you are
Give your heart then change your mind
You're allowed to do it
'Cause God knows it's been done to you
And somehow you got through it

Alive in the age of worry
Rage in the age of worry
Sing out in the age of worry
And say, "Worry, why should I care?"

Rage in the age of worry
Act your age in the age of worry
And say, "Worry, get out of here!"

~ John Mayer ~


Min sjuttonde sommar


Jahopp så nu är sommaren över för min sjuttonde gång? Det känns väldigt lustigt. Tiden har flygit förbi (som tiden dessvärre alltid gör på sommaren) och nu är skolan igång igen. 
Denna sommar har varit riktigt härlig. De första två veckorna spenderades med mina favorit tjejer lite över allt i Sverige och utlandet (danmark hehe). Vi hade så himla kul även när vi bara är två, tre eller fyra. Går liksom aldrig att ha en tråkig stund med dem. 
Jag var också på Bråvalla, One Direction och The Rolling Stones vilket såklart var magiskt. 

Efter tre veckor med sommarlov så började jag jobba ända fram till i torsdags, men det har inte gjort så mycket. Har haft så himla fina kvällar och de dagarna jag varit ledig har jag mest hängt med Elin och hennes pool haha, träffat vänner och haft flera mysiga dagar och kvällar med min systeryster. Mamma och jag hann också ta en tripp till Landskorna. Jag har också ätit så himla MYCKET och SUPERGOD mat. Haha, älskar verkligen mat. 
Allt jobb tjänar också av sig, i Februari ska nämligen jag och Moa till vår älskade Mikaela i Chile. Det ska bli så himla kul!! Sedan så finns det redan andra utlandsplaner till nästa sommar... Så är så himla glad över att jag har klarat av allt jobb!
 
Hoppas ditt lov eller din semester har varit bra! Om du som jag nu går i tvåan på gymnasiet har vi bara ETT sommarlov kvar att tagga inför, det känns sjukt! 
Men ha det bra, puss!
 

Update: Lina rättade mig förut, det är ju faktiskt min sextonde sommar -jag fyller 17 i november haha


E L I N

Canon EOS 100D (Elins kamera)

Min favorit bild är den sista, kolla så snygg hon är!! En jävligt bra vän är hon också. puss


Sensommar outfit

Fotograf: Elin Johansson, elinelso.blogg.se, kamera: Canon EOS 100D
 
Fashion heter min nya kategori som detta inlägg får representera. Hade tänkt att där kommer inlägg som handlar om, ja mode helt enkelt. Så outfits, tips och annat som har med mode att göra. Det känns ganska obvious att jag borde ha en fashion kategori efter som jag älskar fashion haha!

Idag har jag i alla fall en varm och gosig outfit samtidigt som den är sval. Det passar perfekt nu när graderna har sjunkit en hel del men ändå inte allt för mycket... 
Kjolen och halsbandet är nytt och båda ifrån H&M. 
Tröjan köpte jag på Lindex förra året,
Bootsen är ifrån en skoaffär jag inte vet namnet på haha. 
Väskan är en jag hittade i mammas garderob.
 
Om ett tag ska jag och Elin till stan för att gå runt lite i affärerna och sedan gå ut och äta, så mysigt!

Puss puss
 
Update: Detta inlägg gjordes innan kategorien TORSDAGSMODE, men det fick följa med in här eftersom detta inlägg handlar om mode.


LEVI'S

Canon EOS 550D

Här är Levi's jeansen jag köpte när jag var i Landskorna. Helt underbara är dem!! Det är samma modell på båda (LEVI'S CURVE ID - demi curve, FIT - classic, LEG - straight), det är bara färgerna som är olika. En mörkare och en klassisk jeans färg. De kostade bara 270kr (!!), gotta love sale. Jag är egentligen inte jeans människa, jag föredrar bara ben. Men alltså dessa jeans får mig vilja ha dem hela tiden, även fast de är ganska tighta vid midjan och man måste tänka på att inte äta sig proppmätt (för då får man jävligt ont i magen eftersom de är tighta haha) så ÄLSKAR jag dem haha! 
Fick med mina underbara klackisar på bilderna, de är från skoaffären jag jobbar på. Det är märket Tamaris och modellen är ifrån 2012 eller 2011. Älskar dem likaså, dock så får jag skoskav av dem ganska så lätt...
Att kläder, skor, väskor osv... kan bidra med så mycket lycka är ganska oförståligt men ganska så enkelt.
 

Nä, nu ska jag ta på mig ett par mjukis byxor och dra mig mot köket och äta något. 
Puss på er!
 
Update: Detta inlägg gjordes innan kategorien TORSDAGSMODE, men det fick följa med in här eftersom detta inlägg handlar om mode.


nytt och fräscht

efter...
 
Canon EOS 550D
 

På något lustigt sätt försvann allt jag hade skrivit och hälften av bilderna i det här inlägget, så nu tar vi om allt igen...
Jag har idag tillbringat hela dagen åt att städa rummet och rensa garderoben. Det behövdes verkligen(som ni nog ser på bilderna haha). Jag har fått ihop tre stora kassar med kläder som ska ges bort och fem kassar med gamla trasor som ska slängas/återvinnas. Riktigt skönt att alla gamla kläder som man aldrig använder nu är borta och har gjort plats för nya fynd (fast o andra sidan så får jag inte shoppa mer nu för jag ska spara massa pengar!!) 
Möblerade och dekorerade om också. Nu är det bara foton som ska vara ovan för sängen, fler kuddar och nya gardiner som fattas! 

Sista sommarlovs veckan är det med. Det blir jobb imorgon tills på torsdag, sedan ska jag njuta av de sista dagarna och bara ha svin kul hela tiden har jag planerat.
Ha det nu bra, puss puss.


Kräftor

Canon EOS 550D, lens EF 50mm 1.8


Landskrona

Canon Eos 550D, lens EF 50mm 1.8

Hade fyra jätte fina dagar nere i Skåne med mamma hos våra vänner. Det är Vida som är min sockersöta modell på bilderna. Vi fick en dag på stranden, en shoppingrunda och en tripp till ön Ven. Mamma och jag åkte tidigare till Lund dagen vi skulle åka hem så vi fick upptäcka den mysiga staden också. Blev också super glad för hittade två par levis jeans för 270kr styck! De lär väl visas upp här i bloggen snart. 

Nu är det inte långt kvar på sommarlovet, som har varit super bra. Hade tänkt att göra en summering av mitt lov när det verkligen är över. Men jag ser faktiskt fram emot att börja skolan igen haha, men jag lär väl ångra att jag sagt det efter någon vecka i skolan... puss och kram


Söndags musik

Canon EOS 550D
Just nu befinner jag mig på ett tåg mot Landskorna där jag och mamma ska spendera några dagar hos mammas vän och hennes dotter. Medans jag sitter här på tåget lyssnar jag på John Mayer. Han är så himla bra! En riktigt mysig röst har han och hans låtar är helt underbara. Jag är så ledsen över att jag missade han när han var i här i Sverige, men får se till att vara mer uppdaterad om vart han kommer att spela i framtiden. Jag måste se honom någon gång i alla fall! 

Här är två av mina favoriter idag (det är alltid olika favoriter beroende på dagar haha)
Age of Worry
Shadow days