latest on my instagram


@majagruvaeus på instagram
bal, tvåtusenfemton [del 2]bal, tvåtusenfemton

 
 
 
I lördags fotade jag Julia och Nona som dansade bal den dagen. Vi hade lite otur med vädret, det började regna precis när vi skulle börja fota men vi klarade oss fint ändå! De var så fina och jag blev väldigt nöjd med bilderna, en av mina favoriter är den översta men jag har ännu fler att visa. Har även bilder från när Matilda och jag fotade som jag inte lagt ut än som måste få sin plats snart. 
 
Idag har det i alla fall varit soligt och varmt och på fredag är det officellt sommarlov! Blir alltid lika förvånad när jag tänker på det men också lika glad.
 
ps. inte vet jag vad som hände med kvalitén på bilderna, ibland vill inte blogg.se sammarbeta.. 


Hela själen fylls med lycka och glädje

 
 
 
 
Favoritplatsen är i hängmattan bland alla blommor, med utsikt mot sjön.
 
Tanken av att sommarlovet snart är här är överväldigande. Att ännu ett år har gått är ofattbart. Jag kommer ihåg förra våren och sommaren som att den vore igår! När jag frågar mamma om tiden alltid kommer gå så här fort som den gjort det senaste året så är hennes svar; tiden kommer gå ännu fortare. Det känns lite läskigt samtidigt som att det ger mig hopp. För just nu är jag fruktansvärt skoltrött och skulle egentigen vilja ta studenten i år. Men men, så är det inte så man får vara glad ändå! En sak som jag älskar med våren och sommaren är att jag tar vara på tiden mycket bättre än vad jag gör annars. Jag njuter mer av dagarna och tar dem som de kommer. Det är det härliga med dessa ljusa och (förhoppningsvis) varma tiderna. Hela själen fylls med lycka och glädje. 
 
I sommar ska jag jobba den mesta av tiden, det är ganska mysigt ändå för jag gillar mitt jobb! Men jag ska också till Göteborg och Varberg två gånger. Först en vecka i slutet av juni då jag, Elin och Ellen b.la ska gå på konsert, shoppa och mysa. Sedan i slutet av sommarlovet bär det iväg till Way Out West, vilket ska bli underbart kul! 
 
Hoppas du har några fina planer i sommar och NJUT! puss.
 
 
 


m a t i l d a (del två)