Skulle verkligen vilja ha sommar.

Canon 550D


ÄLGASPEL

 
Canon 550D

I brist på bilder blir det några random på mitt fina ä(n)glaspel. Just nu har jag lust att fota våren och sommaren, men tyvärr så är det en massvis av snö ute, såklart. Skulle inte tacka nej till att åka utomlands till värmen just nu...

Annars så har jag gjort ett länkbyte med Emmas fina blogg. Hon är urgullig och jätte snäll och hennes blogg är mysig! Så checka gärna hennes blogg, ni kommer inte ångra det. Puss
                                                               http://emmafelsing.blogg.se/
                                                             
 


FJÄRILAR

Canon 550D 


WHY HEADLINE?

Canon 550D
[Asså ibland är rubriker det hemskaste som finns]
PUSS


PÄRLOR I SKOGEN

Canon 550D


A DAY DREAMER

 
Canon 550D

Första inägget på 2014 inleds med lite självporträtt. Well, nu är det ett nytt år med nya möjligheter, eller vad är det man brukar säga? Jag tror 2014 kommer bli bra, men man vet ju aldrig. Allt kan hända, men man får ta en dag i taget och aboslut inte glömma att vara glad! Happiness is the solution to many things.
 
Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på Lou Reed. Blir fantastiskt glad av hans musik, påminner om när jag var liten och pappa skulle laga mat och spela "Walk On The Wild Side" på högsta volym, haha. 
Synd att Lou gick bort förra året, skulle varit as kul att höra honom live...  Aja, hoppas i alla fall att få höra Rolling Stones live, fatta hur grymt det vore! 

Kram för så länge ~
 


Detta är Jag!

Jag heter Maja och bor i södra Östergötland och är ett novemberbarn, född 1997. Jag är en väldigt positiv tjej, jag älskar liksom att vara glad. På min fritid sysslar jag med lite fotografering, både bakom och framför kameran. Jag är även intresserad utav journalistik och mode, vilket gör att jobba på ELLE är en stor dröm. 
Jag älskar att resa och mitt mål i livet är att jag ska ha besökt varenda världsdel vi har. 

Denna blogg har jag framför allt för att jag vill visa mina bilder för allmänheten, och också för att det är roligt att blogga.

Jag hoppas att du vill hälsa på min blogg några fler gånger i framtiden! Puss och kram, ta hand om dig!
 Alla bilder är tagna utav mig med vissa undantag.
 
Mail: maja.gruvaeus.blogg@icould.com
 I mitten ser ni mig och på sidorna bilder som jag tagit.
 
 Det kan vara lätt att glömma bort allt det fina i all frihet vi har här i Sverige, så ta vara på varje sekund.
 Och ett hett tips är att va öppen för alla människor och chanser du får och stanna vid en positiv attityd. Att va positiv underlättar mycket för dig och omvärlden.