GRAN CANARIA numero cuatro

Canon Eos 550D

En dag när vi var på Gran Canaria gick vi över Maspalomasöknen vilket var helt underbart! Öknen har spolats upp med havet, hur coolt som helst! På slutet började det blåsa jätte mycket och det blev ganska kallt, för regnet kom senare... Men det var en riktigt rolig upplevelse hur som helst, så om ni är på Gran Canaria ta och gå promenaden runt öknen!
Puss


earth laughs in flowers

Canon Eos 550D


Ellen och Jonathan

 
 Canon Eos 550D

I lördags fotade jag min kusin Ellen och hennes pojkvän Jonathan när de dansade bal. Finare par är svårt att hitta! Det var jätte kul att fota dem och detta var min första gång jag fotade portätt så jag är väldigt nöjd med bilderna. 
Balen är något jag längtar till, det kommer bli så himla kul!
 
 


t(h)ree flowers

Canon eos 550D
 


GRAN CANARIA numero tres

Canon eos 550D
 
Ett inlägg med endast blommor, vilket det var överallt på GC. Även om det var slutet av säsongen och det är grönare tidigare på året så var det massa blommor ändå. Fruktansvärt fina blommor med så mycket färg!
Nu när det är grått och trist här hemma längtar jag ännu mer tillbaka. Man blev lite bortskämd när man kom hem, för det var ju sommarväder i Sverige ett tag. Nu är det kallt igen, typiskt vårat klimat. (Fast det är också våra miljöproblem, glöm inte bort att ta hand om den) 
Puss