just some edits

                                                                                              ( "you're so naive, yet so" )

Egentligen tycker jag upplägget på det här inlägget blev väldigt fult, bilderna hör inte ihop på något sätt oså. Men jag diggar självaste bilderna, så det får bli lite som det blir. 

Nu är det i alla fall lov, som snart är slut dock. Det har gått så snabbt! För mig började det i Göteborg och Varberg, där jag träffade mina fina tjejer. Nu har jag varit hemma i två dagar och inte gjort så särskilt mycket, igår mös jag med systeryster och idag städade jag garderoben, vilket verkligen behövdes! 
Men på lov är det skönt att inte göra så mycket, det är ju typ bara då man har tid för att inte göra någonting haha.

Hoppas alla har/har haft/kommer få ett bra lov. Kram kramBRIGHTON, IPHONE BILDER, DEL TVÅBRIGHTON, IPHONE BILDER, DEL ETT

PIREN OCH VATTNET
 
Gick igenom mina mobilbilder igår, och hittade flera stycken fina bilder jag inte visste att jag hade. 
Jag saknar England så himla mycket, det är utan tvekan bland det mysigaste landet enligt mig. 
Och Brighton, bland den mysigaste staden! Om ni får chansen att åka dit, så gör det! Du kommer inte ångra dig, det kan jag lova! 
 
Inom någon framtid måste jag åka tillbaka och hälsa på vår underbara värdfamilj, sätta mig på churchill square och känna doften av massvis av mat (hehe) och gå längs piren. 
 


crazy

Canon 550D

En underbart bra dag idag, en glad dag. Kanske för att jag är så peppad över bråvalla, som bokades biljetter till igår med Linn och Ellen. Kommer bli bäst, mer än bäst. 

Allt är crazy. puss