GLITTER

 
 
 
Idag säger vi grattis till världens bästa Elin!! Så snart ska jag bege mig till henne för att fira och på mig har jag en glittrigkjol. Sparkly night. 
 
Puss & kram! 


RESFEBER

 
Hur mycket resfeber är det möjligt att ha? Jag är så exhalterad så att jag nästan spricker. På onsdag bär det iväg till Mika i Chile och det känns otroligt. Jag och Moa beställde resan i slutet av augusti så att tiden snart är inne är helknäppt. Men så himla kul det ska bli! Kan inte fatta att det var 1,5 år sedan jag sa hejdå till Mika och inte hade någon aning om när vi skulle få ses igen. 
Kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt när jag är där, så bered er på härliga och varma bilder! 
 
Kram ♥


TULPANER

 
 
 
Tulpaner ser man på många ställen nu då tiden som kommer är "deras" tid. Men de är ju så fina!
Den första och sista bilden tog jag alldeles nyss och den i mitten tidigare idag. Stor bländare, ISO 800 och "rätt normal" exponeringstid gav tulpaner i kvällsljus. Jag redigerade bilderna i en app på min iPad. Gillar inte appen så mycket överhuvudtaget, men det är den bästa jag hittat än så länge. Så har du några tips om bra redigeringsappar som är gratis är jag jätte tacksam för tips! 
 
Hoppas din måndag har varit bra och hoppas att veckan blir ännu bättre! Kram.


SEMLOR

 
 
Förut bakade jag semlor för första gången och de blev supergoda! Dock så blev endel ganska fula haha. Men eftersom jag är på andra sidan jordklotet(!!!) på fettisdagen passade jag på nu istället. Jag älskar semlor, mest på grund av att man får äta grädde och bulle ihop!
 
puss&kram


FOREVER21


Allt är ifrån forever21.com

Men oj, jag hann visst med ett blogginlägg ändå. Vad roligt hihi. Kikade runt lite i min favorit affär förut, på webben alltså, och hittade några plagg jag blev lite småkär i. Jag hoppas innerligt att jag hittar något liknande när jag är i Chile, för det skulle vara kul eftersom F21 inte finns här hemma! 

Btw så fick jag en fråga igår om vilket pogram jag går på i skolan och jag går Samhäll Media på Folkungaskolan i Linköping. Ett superkul pogram om du frågar mig då vi läser om mediers makt i samhället och olika medieformer, vi skriver samt åker på studiebesök och föreläsningar. Det blir också en heldel journalistik vilket är jätte skoj!

Kram.


Blue water and a blue sky

Bildkälla, Tumblr
 
Hej, hur mår ni? Själv så mår jag riktigt bra, även fast att det finns mycket plugg att göra. Har så mycket roligt att se fram emot och de första veckorna på året har varit supermysiga. Jag är så glad över alla mina underbara vänner, de äger! 
 
En sak som jag är mindre glad över är att bloggen kommer tyvärr läggas åt sidan för ett tag. Kommer ha massvis att göra i skolan innan jag och Moa åker till Chile men när jag är där ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt! Men tack till er som ändå tittar in lite då och då, det är superkul! 
 
Kramisar och hoppas din vecka blir toppen!


den lilla boxen och inga tankar alls


Just nu fick jag en kraftig skrivarlust. Vet dock inte vad jag ska skriva, har egentligen ont i magen på grund av chokladen jag tryckte i mig alldes för fort. Däremot är jag lite rädd för att det här inlägget kommer bli det mest personliga jag någonsin har skrivit, men sådant kan ju vara lite kul. Jag är också rädd över att det här inlägget kommer sakna en rödtråd, men ibland behöver man klippa tråden som håller ihop allt. Så jag går nu rakt på sak.
 
Visst är skönt att slippa tänka! Att strunta i alla onödiga tankar som fäster sig i den lilla boxen med normer. Den lilla boxen som ständigt ger dålig självkänsla. Den lilla boxen jag tror att alla har. Det är helt omöjligt att göra sig av med den men det går att göra den mindre. Antingen är boxen gjord av papper, vilket är lätt att skrynkla ihop. Eller så är den gjord utav plåt vilket inte går att skrynkla ihop, men försök då banka med en hammare så den åtminstone får bucklor. Det är så skönt att buckla till den och sedan strunta i den helt och hållet.
 
Nu fick jag skrivarkramp. Härligt. Men det kanske var meningen för jag kan inte säga att det blev en toppen text. Jag tror säkert att jag skulle kunna utveckla mina tankar en annan dag fast jag vill gärna publicera detta nu. Dock hoppas jag att du fick ut någonting av mitt lilla "boxbudskap"... 
 
Puss&Kram skumbanan! (som för övrigt är en ganska ful fras haha)
 


grått

 
 
 
 
"she looks to the stars 
in a desperate attempt
to see something that
is seen as impossible 
just so she can say
 
the impossible
is possible


TVÅTUSENFEMTON

 
Wow, dags för år nummer 18. Mitt artonde år. Detta år kommer nog bli hur bra som helst. Jag har inga nyårslöften, det känns som att om man sätter upp flera löften så kommer man bara bli stressad över att tvingas hålla dem. Däremot ska jag tänka på att le. Inte för att jag aldrig ler (för det gör jag väldigt ofta) men ett leende ger mycket, både till sig själv och andra. 
 
Hoppas att ni alla mår bra och är taggade inför 2015, puss!