GRAN CANARIA numero dos

Puerto Mogán
 
 
 
En förmiddag så besökte vi den lilla byn Puerto Mogán och det var nog bland det finaste och mysigaste stället jag varit på! Vi åkte dit ganska tidigt, vilket var väldigt bra, för sedan kom det massvis av turister.
Men denna dag var perfekt att åka dit på, vädret var underbart och det gjorde att alla färger lyste. Det var små gator med blommor över allt och jag skulle rekommendera att besöka byn om du åker till Gran Canaria! 

Detta skulle också vara stället jag skulle vilja bo på om jag fick chansen att köpa en lägenhet i Gran Canaria. Ett minus dock för att det är dyrare där än övriga Gran Canaria eftersom det är ganska mycket turister där över dagarna. 


GRAN CANARIA numero uno

 
Canon eos 550D
 
Kom hem från Gran Canaria i fredagskväll, där tiden gick väldigt fort. Har så himla mycket bilder så jag vet inte hur jag ska sortera dem till blogginlägg, men här är några jag valt ut random. 
Det var så himla skönt att komma iväg och speciellt skönt att komma till värmen! Vi bodde på ett jätte bra lägenhetshotell (namnet på bilden högst upp) där personalen var sjukt trevliga. Vi hade utsikt över havet och nära till stranden, bara 200 meter ner ungefär.
På morgonarna tog vi en löprunda eller promenad längs stradpromenaden och det var så fint, havet är ju bland det bästa som finns. 
 
Kommer berätta mer om resan i flera inlägg, måste ju ha något att berätta till alla bilder... Detta var första gången vi var på Gran Canaria men jag tror nog det inte var den sista!
 


(ROSA)BLÅSIPPOR, TREDJE DELEN

 
 
 
Canon eos 550D