Varberg

 
Har spenderat min senaste vecka i Varberg hos Linn och Ellen. Det har varit hur mysigt som helst! Vi har gjort lite allt möjligt, men mest tagit det lugnt. Idag är det också exakt en vecka sen vi var på 1D konserten i Köpenhamn, har inte ens fattat att det har hänt än... 
Men denna vecka blir det att vara på landet med Ellen, Linn och Elin tills på torsdag. Det kommer bli hur mysigt som helst! Sedan drar jag, Linn och Ellen vidare till Bråvalla!! Vi är sjukt taggade, det kommer förhoppnings vis bli hur bra som helst. 

Ha nu en bra sommar och så får jag se när jag kan blogga nästa gång igen. 
Pussar och kramar


Grattis till min bästa vän.

Idag fyller min andra halva på andra sidan jordklotet år. Jag är så glad över att jag har dig och det stora kalla havet mellan oss har ingen chans att ta ifrån våran vänskap. 
Jag är så stolt över dig Mika, det är inte alla som klarar av allt du gjort. Jag tror på dig och vet att om du verkligen vill så kommer dina drömmar gå i uppfyllelse. 
Grattis på din dag hoppas den blir toppen bra. Puss på dig. 


16/6/2014

Bilderna är tagna med Iphone 5 och Iphone 4. De fem sista bilderna har Julia Rajkovic tagit, hitta hennes blogg här
 
I måndags var jag, Ellen, Linn och Rajko på One Direction i Köpenhamn. Vi köade och väntade i en halvdag ungefär och trängslen för att komma in var hemsk, men det var så värt det för vi hamnade i front row! Det var hur fint och bra som helst och det kändes helt overkligt när man stod där, det är inte förrens nu man har börjat fatta allting. Jag siktade på att kasta upp min hatt på scen men självklart missar jag med några centimeter, hehhe. 
En helt underbar kväll jag kommer ta med mig livet ut och att få va där med mina fina kompisar var bland det bästa! 


Prästkragar, andra varianten.

Canon Eos 550D
 
Samma bilder som inlägget under men denna gång i färg. Tycker det blev en helt annan känsla med färg men gillar det lika mycket. Vill ut och fota mer sommarblommor, får verkligen inte nog!! Vill helst ut till landet och fota men kommer inte ha tid med det förens om tre veckor typ, men då kommer mina tjejor vara med ute på landet så då lär det bli massvis av sommarbilder. Sommarlovet är ju här snart med bara en vecka kvar, men känns lite onödigt att vara i skolan för alla kurser är ju slut fast vi går bara halvdagar men ändå hehe. 


Prästkragar, första varianten.

Canon Eos 550D
 
Tog med mig kameran ut i trädgården förut för att egentligen fota självportätt men blommorna var så himla fina nu efter regnet, så det fick bli yttligare några bilder på blommor. Känns som jag enbart fotar blommor, men de är så himla vackra att fota.