BLÅSIPPOR, ANDRA DELEN

 
Sitter just nu och försöker få ihop ett bra inlägg, men som vanligt lyckas jag aldrig så bra. Tycker det känns så konstigt att skriva ner saker som är för alla, som också knappt någon läser hehe. Men idag ville jag så gärna skriva ner något här, så kan börja med att berätta att jag just nu lyssnar på the clash och väntar på att top model ska börja. Sommarens planer har också utökats idag, the rolling stones kommer till Sverige i sommar och det måste jag åka på. En självklarhet i mina ögon haha. Nä, nu känns det konstigt att sitta och skriva ett inlägg, så nu slutar jag. pussar o kramar 
 


BLÅSIPPOR, FÖRSTA DELEN

 
 
blåsippor är nog den sötaste blomman någonsin
 
puss


A T L E


Canon eos 550D
Helt plöstligt fick han för sig att bli bra på bild, han som egentligen hatar kameran. Han är för mysig den vowen.


det börjar bli vår

detta gör mig överlycklig 
Canon eos 550D


FJÄLLEN

Canon Eos 550D

Var ett tag sen jag uppdatera här, men jag har inte fotat någonting och har ingen motivation till det heller. Hoppas det ändras i takt med att våren kommer. Sen ska jag till Gran Canaria på påsklovet, så då kommer bloggen förmodligen bombas med bilder, hehe. 

Men den här gången blev det lite bilder ifrån fjällen. Gud vad jag gillar det stället, det är så himla vackert och underbart.
Dessa bilder är mina favoriter av de jag tagit i fjällen, det är något med alla bilderna som jag blir extra glad av.
Älskar den sista bilden på min hund Atle. Av hans 12 år så är det en av typ tre bilder som är bra på honom, han hatar verkligen kameran, men ibland så fångar man ögonblicket och då blir man överlycklig haha!