TRE SVARTVITA

 
 
 
Det var någon vecka sedan sist men jag har verkligen inte haft någonting att blogga om. Nu är det i alla fall lov och idag kommer vår bästa Ellen till mig och Elin, kommer bli ett supermysigt lov med massa mat och bakelser hihi. Veckan innan lovet var väldigt seg. Hela kroppen bara skrek efter vila och även fast vi inte haft mycket alls i skolan var hjärnan helt paff. Så detta lov kom i rättan tid. 
Förhoppningsvis kommer jag hinna blogga snart igen. Antar att det blir på torsdag för idag ska vi ut till vildmarkerna, eller nära inpå. 
Puss puss, ha ett superfint lov nu och njut av varje dag.


SOL I HALVT FOKUS

 
 
 
Bilder tagna av Elin 
 
Känns sorligt att alla härliga solnedgångar nästan är över för iår. Vintertiden börjar på söndag, deppigt enligt mig. Aja lovet börjar ju i alla fall i helgen, vilket kommer bli undertbart och fantastiskt roligt!
Sedan efter lovet är det bara två veckor kvar till min födelsedag och sex veckor kvar till jullovet. Och efter jullovet är det bara ca 3 veckor kvar tills jag och Moa drar iväg till vår bästa Mika(!!!!). Det är en hel del att se fram emot, så jätte deppigt är det inte hihi. 


50s

 
 
 
 
 

Skrev för några veckor sedan att jag skulle iväg på en grej med 50tals kläder. Det jag skulle göra var att va modell i 50tals kläder och bilderna ska sedan användas till Jetset Trends nya hemsida. Emilia, den fantastiska fotografen, var det som jag fick förfrågan av och det är även en vän till henne som äger hemsidan, samt så har hon en butik i Boxholm.
Elin var också med och vi fick välja varsin klänning/kjol att ta med hem till garderoben. Jag valde en svartprickig klänning, måste bara införskaffa en tyllkjol. Man kände sig som en prinsessa med tyllen haha, det var underbart! Däremot var det en liten utmaning att se glad ut hela tiden. Jag gillar egentligen inte att le på bild så mycket, jag tycker det är enklare att inte ha så mycket känslor alls haha.
Det var i alla fall en superkul och förhoppningsvis kanske det kommer bli fler gånger!


MID-SEASON SALE

 
Nelly har mid-season sale just nu och jag gjorde misstaget att checka in den... Alltså hur snygga är inte dessa kreationer?! MEN jag borde inte shoppa för jag ska spara pengar. Men ändå fundrar jag starkt på det blåmönstrade setet. Det skulle ju va perfekt att ta med till bästa vännen i Februari. Får väl se hur jag gör. Ska tänka på det över helgen, kanske blir lite söndags shopping hihi.


THE WORLD IS OUT THERE

 
Köpte denna tröja i lördags. Tycker den passa mig ganska bra. Jag har så himla många platser jag vill åka till. Det är lite lustigt hur man kan känna att resa är det jag är ämnad för. Jag har som mål att jag ska ha besökt varenda världsdel vi har och det ska ha varit minst två länder i varje världsdel. Utom Antarktis då, eller jag ska dit men två länder där är lite omöjligt. 

Men jag vill inte stanna på en plats, jag vill förflytta mig hela tiden. Jag vill ta in så mycket av vår värld som möjligt. Jag vill resa så mycket att jag blir trött på det. Det känns så onödigt att leva ett liv här i världen utan att ta del av den. Jag hoppas verkligen jag hittar ett jobb som kan ge mig flera möjligheter till att resa. Ett jobb som inkluderar resor konstant vore toppen. 
Mina tankar är alltid på vift och jag behöver samspela med dem. Man ska ju göra det man blir glad av och det är precis det resor ger mig, glädje. Det behöver inte vara en resa utomlands, det kan lika gärna vara inom vårt vackra land. Bara jag får ge mig ut på resor för det gör mig lycklig. 


SELFIES IGEN


Har du som jag blivit besatt av att ta selfies? Det kanske är att vara självgod, men jag älskar verkligen selfies. Det är ju hur kul som helst! Dessutom är det mycket bekvämare att ta kort på sig själv, då får man det precis som man vill ha det haha. 


“Autumn...the year's last, loveliest smile."

Canon Eos 550D, EF 50mm/1,8 II, modell: Elin Johansson
 


VITAMINBOMB

 
Här kommer ett tips på en sjukt fräsh jucie. Passar perfekt nu när det är viktigt att få i sig lite extra vitaminer.
Det krävs 1 morot, apelsin, 1dl hallon/jordgubbar och en liten bit ingefärga (jag hällde i lite äpplejucie med för att få den lite extra saftig). Mixa ihop allting i en mixer, jag använder stavmixer. Tänk på att skala och skära moroten i ganska små bitar, annars kan det bli svårt att mixa. 
Superenkelt och supergott, prova den gärna! Kram. 


MOTLJUS

Svartvitt eller färg? Vilket är snyggast?
Canon Eos 550D, EF 50mm/1,8 II
 
Fotade med snygga Elin i fredags. Hon älskar motljus och det var hon som "såg" hur snyggt det skulle bli. Jag har aldrig riktigt övertygas med grejen med motljus, jag brukar tycka det bara är besvärligt och själv älskar jag medljus. Men tror nog jag övertygades i fredags om att motljus är jäkligt najs. Elin tog ett par riktigt coola bilder på mig med, de lär komma upp på bloggen inom kort och samt en massa andra snygga bilder på Elin. 


EN DAG SOM FÖRLÄNGER LIVET


Igår tog jag och Elin bussen mot Göteborg där vi hade en fantastisk dag med våra pinglor. Vi åkte dit för att tillsammans se Where we are på bio (som var jätte bra såklart ^^). Men även så gick vi runt och shoppade och åt supergott. Jag har blivit flera hundralappar fattigare men både garderoben och sminkväskan har blivit rikare. Fick med mig hem en klänning i samma färg som skorna jag fick hem förra veckan, SÅ SNYGGT säger jag bara. Ska ta och visa någon dag. 

Kan också meddela att min röst är så väl som borta, nästan i alla fall. Förkylningen har drabbat min hals ganska stenhårt, jag är sjukt hes! Igår var det som värst, lite jobbigt är det men samtidigt väldigt kul haha. 
Men lika väl som göteborgska är Sveriges goaste dialekt måste Göteborg vara en av Sveriges goaste städer. (fiinurligt att plocka in göteborska i meningarna med hoho)


Upp och ner & lite annat tjafs

 
 
 
Visste inte riktigt i vilken kategori jag skulle lägga detta inlägg, just för det har för mycket av allt i sig. Alltså lite inblick i min vardagsmix, även torsdag//fredags fashion och jag och min kamera//porträtt. Så det fick bli alla tre. 

Men i alla fall, så här såg jag ut idag och har precis ätit upp mina apelsiner och druckit upp mitt te. Ska nog fylla på med mer te för jag känner att min hals behöver det. Förkylningen som jag länge har sprunigt ifrån har börjat komma ifatt mig nu, attans! ;) Men det är tyvärr inget man kommer ifrån nu på hösten. Nä, nu ska jag snart börja plugga engelska glosor och packa inför helgen. Ska nämligen till Göteborg med Elin på lördag och träffa våra fina tjejor och så övernattar jag hos Elin.
Men hoppas ni får en fortsatt bra torsdag och att ni har turen att komma ifrån alla förkylningar, om inte krya på dig! puss.
 


2014.10.08

 
 
 
Canon Eos 550D, EF 50mm/1,8 II


TUMBLR

Några bilder ifrån tumblr. Tumblr är det bästa stället när man vill drömma sig bort...
Min tumblr hittar du i menyn längst upp till vänster, den är inte så speciell men om du vill följa mig så är det fritt fram! puss
 


TISDAG


Kom hem från skolan för inte så längesen. Har haft en helt okej skoldag, tisdgar är den dagen jag går som längst men man ska inte klaga, vi har ett väldigt slappt schema jämfört med andra klasser. Dessutom så blir jag ledig imorgon, pga inställda lektioner vilket känns riktigt bra haha.
 
Gjorde mig en hälso/energikicks dryck nu direkt. Det är något jag alltid måste ha när jag kommer hem, eller en smootihe. Det får upp energin till topp. Eftersom det är mycket förkylningar nu så kör jag med mycket apelsin, ingefära, blåbär osv osv. Försöker trycka ner så mycket vitaminer det går i mig för jag vill verkligen inte bli sjuk!
Tänkte lägga ut ett recept snart på en ny favorit. Men ha en fortsatt fin tisdag nu, puss!


GLAD HUND

 
Canon Eos 550D, EF 50mm/1,8


TREES

 
 
 
Canon Eos 550D, EF 50mm


UT PÅ ÄVENTYR

 
Canon Eos 550D, EF50mm/2,0

Bilderna har egentligen ingenting med vad jag ska göra idag men de fick vara med ändå.
Har tänkt att vara lite hemlighetsfull med vad jag ska göra idag förens resulatet kommit. Jag måste däremot ha förmågan att kunna bära upp 50tals kläder. ^^


NEW SHOES

 
 
 
Ett försenat inlägg i torsdags/fredags fashion men jag hann ej blogga igår. Men jag har fått hem dessa skönheter! Jag beställde dem från nelly för bra 150 kr (!!) och jag tycker de är supeer snygga. Underbart sköna är de med. Det är verkligen något magiskt med skor haha. Däremot ska jag ta dem till en skomakare för jag vill ha ett spänne som knäppe istället. Nu är det kardborreband och de lossnar varenda gång jag går ner för trappan... 
Nu är det bara att vänta på det pefekta tillfället att få använda dem!
pusspuss.


THE EARTH LAUGHS IN FLOWERS

 
Canon 550D, 50mm/2,8 II


PUT ME IN WITH THE LIONS, I'LL ROAR

 
Canon Eos 550D, EF 50mm/1,8 II